Cara Menjadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

9:00 PTGCara Menjadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Salam semua.. Hari ini suka untuk saya memaparkan cara untuk menjadi ahli Shaklee dan menjadi sebahagian dari keluarga Vita For Health.. Kepada pelanggan saya yang berminat untuk menjadi ahli, sila lihat di bawah ya..

 Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM75 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran)
atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 868873 (Norliana Md Arif) sebagai sponsor / upline.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee.
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?
Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada
downline. Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Apa kelebihan mendaftar ahli dengan Vita For Health?
Kami akan memberi anda ACCESS ke dalam FB TERTUTUP BISNES kami.. di mana hanya ahli sahaja yang boleh masuk ke group ini. Dalam Group ini, anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.Berminat?? Sila hubungi saya di lyana_rf@yahoo.com / 014-603 5289.

You Might Also Like

0 ulasan

Google+ Followers

Facebook

Nuffnang